Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Moja žena navija za Boco Juniors. To je njena edina napaka.
Juan Vasle
20. maj 2009
 NATISNI
Galatasaray je nekaj posebnega
Uredništvo (foto: Getty Images)
Verjeli ali ne, turški velikan Galatasaray iz Carigrada je edini klub, ki se je do velikega slavja v pokalu UEFA dokopal brez enega samega poraza v celotni sezoni.

Pokal
UEFA je v preteklosti osvojilo kar 24 klubov, med katerimi je tudi Galatasaray. Turški klub, ki prihaja prav iz Carigrada, torej mesta, ki gosti letošnji finale tekmovanja, je bil najboljši leta 2000, ko je na zadnji oviri pred nepozabnim slavjem na kolena spravil Arsenal. V Kobenhavnu na Danskem se je tekma koncala šele po streljanju enajstmetrovk, prav neverjetno pa je, da Galatasaray v tej sezoni ni doživel niti enega poraza. Je tudi edini klub, ki mu je uspel takšen podvig, na poti do lovorike pokala UEFA pa je bil boljši od Bologne, Borussie iz Dortmunda, Mallorce in Leeds Uniteda. Prva tekma s slednjim je terjala krvav davek, saj sta bila v Carigradu v obracunu z domacimi navijaci ubita pristaša angleškega kluba.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Karl Power je v Veliki Britaniji poznan kot veliki šaljivec, ki so mu v njegovi "karieri" uspele že številne potegavšcine. Vecina je povezanih s špor...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje