Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ce bi zdaj dejal, da bi sprejel delo selektorja, bi mi zameril cel Maribor. Ce bi dejal, da bom zavrnil selektorski stolcek, bi me postrani gledalo 95 odstotkov Slovenije.
Marijan Pušnik
19. maj 2009
 NATISNI
Diego: Zmagali bomo
Anže Zajic (foto: Getty Images)

V sredo bo odigran finale pokala UEFA med Werderjem in Šahtjorjem, za klub iz Nemcije pa ne bo mogel igrati Diego. Brazilec je preprican v zmago Bremencanov.

Veliki osmoljenec polfinalnih obracunov pokala UEFA je bil Diego. Ceprav je prispeval levji delež pri uvrstitvi Werderja v veliki finale, je hkrati prejel tudi rumeni karton, zaradi katerega v sredo zvecer v Carigradu ne bo mogel igrati proti Šahtorju. Klub iz Bremna bo zaradi tega seveda še kako oslabljen, saj je Diego pac kljucni clen ekipe trenerja Thomasa Schaafa, toda Brazilec kljub temu verjame, da bo Werderju uspelo tudi brez njega. "Preprican sem, da nas caka odlicna tekma, na kateri se bosta pomerila dva mocna tekmeca, ki sta se zasluženo prebila v finale. Favorita ni, vem pa, kako trdo vsi garajo pri Werderju, da bi le postali prvaki. Zaupam svojim soigralcem," razmišlja 24-letnik, bodoci nogometaš Juventusa, in dodaja: "Po koncu obracuna s Hamburgom sem bil seveda presrecen, ker smo se uvrstili v finale, hkrati pa tudi neverjetno razocaran, ker mi je hitro postalo jasno, da ne bom mogel igrati na tako pomembni tekmi v zgodovini Werderja. Kljub temu bom v Carigradu, saj želim pomagati soigralcem. Pred tekmo jim bom zagotovo podelil kar nekaj besed motivacije, nato pa na tribuni nestrpno cakal na zacetek slavja. Ceprav spoštujem Šahtjor, sem kljub temu preprican v našo zmago. Vsi verjamemo, da nam bo uspelo, saj se zavedamo, da se ti ne ponudi vsak dan priložnost slavja v evropskem pokalu."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
West Bromwich Albion je klub, kjer igra tudi slovenski reprezentant Robert Koren. To ni nic nenavadnega, marsikdo pa ne ve, da je prav WBA klub, ki j...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje