Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Po dveh minutah bomo zmasakrirali Cristiana Ronalda, tako da bo igrišce zapustil na nosilih. Kaj pa naj drugega naredimo? Portugalci so boljši od nas in ce bomo igrali kot oni, bomo zagotovo izgubili.
Stijn Stijnen
24. maj 2010
 NATISNI
Inter slavil tudi za Italijo
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Milanski Inter je z zmago v finalu Lige prvakov poskrbel, da bo imela Italija tudi v prihodnji sezoni v tem tekmovanju štiri svoje predstavnike.

Inter je z zmago v finalu Lige prvakov storil veliko uslugo italijanskemu nogometu, saj bo imela Italija prav na racun zmage proti nemškemu Bayernu v Ligi prvakov še naprej štiri predstavnike. Še pred mesecem dni so bile napovedi sila crnoglede, saj bi Italiji dodatno mesto ohranila le zmaga v finalu, o izenacenosti koeficientov obeh lig pa veliko prica že podatek, da bi imeli Nemci štiri predstavnike že v primeru, ce bi Inter slavil po izvajanju enajstmetrovk. Na vrhu lestvice koeficientov, ki merijo tekmovalno uspešnost v  zadnjih petih letih, je še vedno Anglija (81.856 tocke), sledi Španija (79.257), tretje mesto pa so ohranili Italijani (64.338), ki imajo zgolj picle 0,131 tocke vec od Nemcev. V prihodnji sezoni Lige prvakov bodo imeli Angleži, Španci in Italijani po štiri predstavnike (trije neposredno, eden v kvalifikacijah), Nemci, Francozi in Rusi pa po tri (dva neposredno in eden v kvalifikacijah).

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Americani se pri promociji razlicnih dogodkov vedno spomnijo kaj novega, mimo tega pa seveda ni šlo niti pri nogometu. Leta 1993 so tako pred prijate...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje