Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Vsak poraz me pahne v depresijo, vsaka zmaga pa v vesolje, v nebesa! Ciro je zvezda. In to ne katerakoli zvezda. Planetarna, sinko, in tudi svetovna!
Miroslav Blaževic
23. maj 2010
 NATISNI
Balotelli bo imel LP na glavi
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Mladi napadalec Interja Mario Balotelli se želi ponovno prikupiti navijacem milanskega kluba, zato se s frizerjem že dogovarja o posebni "Liga prvakov" priceski.

Mario Balotelli ob zmagi Interja v finalu Lige prvakov ni sodeloval, kljub temu pa je naslov evropskega prvaka proslavljal prav tako bucno kot njegovi soigralci. Po tekmi je Balotelli izkoristil priložnost, da se malce prikupi navijacem, ki letos nad njegovim obnašanjem niso bili najbolj navdušeni. "Ta naslov je tudi od navijacev. Po tekmi sem prišel do njih in jim to tudi povedal. Pocutim se naravnost fantasticno," je po tekmi povedal Balotelli, in razkril svojo naslednjo potezo. "Na glavi želim imeti logotip v obliki Lige prvakov. S stilistom sva se o tem že pogovarjala in kot pravi bo to kar težak zalogaj," je povedal Balotelli. Med bolj izvirnimi je bil tudi enako kontroverzni Marco Materazzi. Slednji si je po zmagi nadel majico, na kateri je pod pokalom za zmago v Ligi prvakov pisalo "Želite tudi tega?". Materazzi je kasneje pojasnil, da je vprašanje namenjeno torinskemu Juventusu, ki se je v zadnjih tednih trudil, da bi Interju razveljavili scudetto iz sezone 2005/06.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hearts sodi med najboljše škotske klube vseh casov, glede na uspehe in osvojene lovorike pa sta pred njim le velikana iz Glasgowa, kluba Celtic in...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje