Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Jezi se Ronaldo! Ne, to je Ronald Koeman. Ja, teh Ronaldinhov in Ronaldov je res veliko.
Ivo Milovanovic
23. maj 2010
 NATISNI
Lucio slavi osebno zmago
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Brazilski branilec Lucio še danes ni prebolel poteze uprave Bayerna iz Munchna, ki po izteku minule sezone z njim ni želela podaljšati pogodbe.

Brazilec Lucio je z zmago v finalu Lige prvakov na najboljši možen nacin okronal fantasticno kariero, v kateri se je uveljavil kot eden najboljših južnoameriških branilcev zadnjega desetletja. Nogometaš Interja je svoj najvecji klubski uspeh doživel prav proti klubu, ki je pred letom dni ocenil, da z njim ne bo podaljšal pogodbe. Te odlocitve vodstva Bayerna Lucio še danes ni prebolel, zato mu ni bilo prav nic težko, ko je svoje nekdanje soigralce spravil na kolena. "Lahko priznam, da je ta zmaga zame zelo sladka. Nikoli si nisem predstavljal, da bi me bil Bayern pripravljen spustiti tako zlahka. Res ne vem, zakaj so to storili. Po izteku pokala konfederacij sem bil preprican, da mi bo Bayern ponudil novo pogodbo, a se to ni zgodilo. Danes sem še bolj vesel. O Bayernu ne razmišljam kaj dosti, saj je danes v mojem srcu prostor le za Inter," je povedal 32-letni Brazilec.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce boste še kdaj v družbi nekoga, ki bo trdil, da je slovenski nogomet slab zaradi tega, ker je obisk katastrofalen, mu v odgovor ponudite Ali ste...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje