Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Pri Olimpiji mi ni bilo prevec všec. To je bil bolj policijski klub, režimski klub. Nacin dela je bil politicen, vedno so bili neki zagovori, zaslišanja. To mi ni najbolj všec.
Brane Oblak
23. maj 2010
 NATISNI
Lucio slavi osebno zmago
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Brazilski branilec Lucio še danes ni prebolel poteze uprave Bayerna iz Munchna, ki po izteku minule sezone z njim ni želela podaljšati pogodbe.

Brazilec Lucio je z zmago v finalu Lige prvakov na najboljši možen nacin okronal fantasticno kariero, v kateri se je uveljavil kot eden najboljših južnoameriških branilcev zadnjega desetletja. Nogometaš Interja je svoj najvecji klubski uspeh doživel prav proti klubu, ki je pred letom dni ocenil, da z njim ne bo podaljšal pogodbe. Te odlocitve vodstva Bayerna Lucio še danes ni prebolel, zato mu ni bilo prav nic težko, ko je svoje nekdanje soigralce spravil na kolena. "Lahko priznam, da je ta zmaga zame zelo sladka. Nikoli si nisem predstavljal, da bi me bil Bayern pripravljen spustiti tako zlahka. Res ne vem, zakaj so to storili. Po izteku pokala konfederacij sem bil preprican, da mi bo Bayern ponudil novo pogodbo, a se to ni zgodilo. Danes sem še bolj vesel. O Bayernu ne razmišljam kaj dosti, saj je danes v mojem srcu prostor le za Inter," je povedal 32-letni Brazilec.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Katie Taylor je že res dekle, toda verjemite, da z njo na nogometnem igrišcu ne bi želeli zobati cešenj. Sicer ne preigrava kot Ronaldinho in tudi ni...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje