Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
23. maj 2010
 NATISNI
Norija ob 6. uri zjutraj
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Nogometaši milanskega Interja so v Italijo pripotovali v jutranjih urah, na stadionu San Siro pa je nove evropske prvake pricakalo kar 40.000 navijacev.

Slavje milanskega Interja v Ligi prvakov je marsikateremu prebivalcu prestolnice Lombardije precej skrajšalo spanec. Navijaci Interja so namrec celo noc glasno in bucno proslavljali tretji evropski naslov, vrhunec zabave pa je sledil ob 5.uri zjutraj, ko je na milanskem letališcu Malpensa pristalo letalo z nogometaši Interja. O utrujenosti seveda ni bilo govora – klubski avtobus je ekipo neposredno iz letališca popeljal na stadion San Siro, kjer je ob natancno 6.07 uri kapetan Javier Zanetti pred vec kot 40.000 navijaci dvignil v Madridu osvojeno lovoriko za zmago v Ligi prvakov. Najvecjih aplavzov je bil deležen dvakratni strelec Diego Milito, osrednji akter Interjeve zgodbe Jose Mourinho pa se slavja ni udeležil. Portugalec je namrec podaljšal svoje bivanje v Madridu, saj bo v ponedeljek po vsesplošnem pricakovanju celotne svetovne javnosti postal novi trener Reala.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Udo Lattek velja za enega najboljših trenerjev Bayerna vseh casov, z njim pa je povezana tudi zanimiva anekdota, ki slovitemu strokovnjaku na obra...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje