Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
23. maj 2010
 NATISNI
Olic: Žal mi je
Uredništvo (foto: Getty Images)
Ivica Olic je bil preprosto nemocen proti trdni obrambi Interja. Hrvaški reprezentancni napadalec je popolnoma izcrpan in ne želi igrati proti Estoniji.

Bayernov napadalec Ivica Olic sinoci ni imel svojega vecera. Spretni in borbeni napadalec hrvaške reprezentance ni mogel prebiti kot zid trdne obrambe Interja, ki je na koncu slavil z rezultatom 2:0. "Nekdo je moral izgubiti, škoda le, ker smo to ravno mi. Škoda za prvi prejeti zadetek, škoda zapravljene priložnosti Müllerja in škoda zaradi celotnega spektakla," je dejal Olc in nadaljeval: "Interju moramo stisniti roko. Milito je bil neverjeten, Eto'o pa poslušno igral na krilu. Vsa cast Joseju Mourinhu. Žal mi je za ta poraz, vendar, ko se spomnim na zacetek sezone, sem lahko zadovoljen. Selektorja Bilica bom prosil za dopust, moja glava je polna nogometa, telo pa izcrpano."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
West Bromwich Albion je klub, kjer igra tudi slovenski reprezentant Robert Koren. To ni nic nenavadnega, marsikdo pa ne ve, da je prav WBA klub, ki j...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje