Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Toliko brezplacnih svetovalcev, kolikor sem jih dobil pri nogometu, ne dobim na nobenem drugem poslovnem podrocju. Vsa Slovenija se vrhunsko spozna na nogomet, vsi novinarji, politiki, gospodarstveniki. Jaz, ki sem ob vsem tem zbegan, sem se pac moral odlociti za enega – se opravicujem vsem drugim – in to je Dragan Skocic. Cudi me samo, da ni sedež Reala Madrida ali Manchester Uniteda v Sloveniji.
Joc Pececnik
23. maj 2010
 NATISNI
Olic: Žal mi je
Uredništvo (foto: Getty Images)
Ivica Olic je bil preprosto nemocen proti trdni obrambi Interja. Hrvaški reprezentancni napadalec je popolnoma izcrpan in ne želi igrati proti Estoniji.

Bayernov napadalec Ivica Olic sinoci ni imel svojega vecera. Spretni in borbeni napadalec hrvaške reprezentance ni mogel prebiti kot zid trdne obrambe Interja, ki je na koncu slavil z rezultatom 2:0. "Nekdo je moral izgubiti, škoda le, ker smo to ravno mi. Škoda za prvi prejeti zadetek, škoda zapravljene priložnosti Müllerja in škoda zaradi celotnega spektakla," je dejal Olc in nadaljeval: "Interju moramo stisniti roko. Milito je bil neverjeten, Eto'o pa poslušno igral na krilu. Vsa cast Joseju Mourinhu. Žal mi je za ta poraz, vendar, ko se spomnim na zacetek sezone, sem lahko zadovoljen. Selektorja Bilica bom prosil za dopust, moja glava je polna nogometa, telo pa izcrpano."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Priznani angleški casnik The Times je sestavil zanimivo listo petdesetih nogometašev - toda ne najboljših, pac pa najslabših, ki so kdaj koli zaigral...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje