Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Veste kaj sem jaz za Otta Barica? Ne Einstein, ampak Zweistein!
Miroslav Blaževic
23. maj 2010
 NATISNI
Beckenbauer: Prevec spoštovanja
Uredništvo
Franz Beckenbauer, legenda Bayerna, je preprican, da bi Bayern dobil finale Lige prvakov, ce bi zanj lahko igral kaznovani Franck Ribery.

Bayernov castni predsednik Franz Beckenbauer, ki opravlja tudi vlogo strokovnega komentatorja, po finalu v Madridu ni bil prevec zadovoljen. Kako bi tudi bil, ko pa je njegov Bayern izgubil proti Interju. Beckenbauer je preprican, da bi lahko bilo drugace, še posebej, ce bi bil Bayern v prvem polcasu konkretnejši. "Mislim, da smo v prvem polcasu igrali s prevec spoštovanja do nasprotnika. Preprican pa sem tudi, da bi bilo precej bolje, ce bi igral Franck Ribery. Inter je bil vseh 90 minut boljši tekmec in si je zmago povsem zaslužil," je povedal legendarni Beckenbauer, s katerim se strinja tudi Bayernov branilec Philipp Lahm: "V prvem polcasu smo igrali prevec bojece. Nismo bili dovolj pogumni. Drugi polcas je bil z naše strani precej boljši. Upali smo do konca, imeli smo tudi priložnosti. Napake so vcasih kaznovane."
 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Angliji je nogometna vstopnica nadvse dragocen kos papirja, katerega pa se ne da pridobiti kar tako. Najdlje so v skrajnosti šli pri londonskemu Fu...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje