Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Beseda jebiga je najboljša beseda v hrvaškem jeziku.
Slaven Bilic
23. maj 2010
 NATISNI
Moratti: Uresnicitev sanj
Uredništvo
Predsednik Interja Massimo Moratti pravi, da so se mu z osvojitvijo Lige prvakov uresnicile sanje. "To je sad trdega dela," pravi prvi mož Interja.

Sinoci se je predsedniku Interja Massimu Morattiju smejalo kot že dolgo ne. Koncno je namrec uspel utišati kritike, ki mu že dolga leta ocitajo, da je precej slabši predsednik kluba kot je bil njegov oce Angelo, ki se je leta 1965 veselil evropskega naslova. Moratti je bil po tekmi zato razumljivo dobre volje: "Uresnicile so se mi sanje. Obcutki so neverjetni. Moštvo se je zavedalo odgovornosti, jo sprejelo in odigralo perfektno tekmo. Cudovito je podoživeti sijajno vzdušje izpred mnogih let. To je sad trdega dela in predanosti, ki smo ju vložili. Uspelo nam je. Pri zmagi v Ligi prvakov gre zgolj za detajle."

Napadalec Goran Pandev, ki je v Inter prišel pred zacetkom letošnje sezone, je bil prav tako prešerno razpoložen: "Pri Laziu sem preživljal težke case, tu pa sem osvojil že tri lovorike. Vemo, da bo to težko ponoviti, vendar bomo dali vse od sebe."
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Stave so sestavni del nogometa. Nekateri z njimi služijo mastne denarce, spet drugi so najbolj srecni, ko dobijo stavo, ki so jo sklenili s prijat...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje