Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Sprašujete me, ce se bom upokojil? Verjetno se šalite, še posebno, ce upoštevamo, da bi moral biti v tem primeru ves cas z ženo doma.
Alex Ferguson
23. maj 2010
 NATISNI
Van Gaal: Nicesar ne bom spreminjal
Uredništvo (foto: Getty Images)
Trener Bayerna Louis Van Gaal je po bolecem porazu v finalu Lige prvakov zatrdil, da svoje nogometne filozofije zagotovo ne bo spremenil.

Bayern je igral, poizkušal s streli, žogo držal v svoji posesti... Zaman. Finale letošnje Lige prvakov je kljub temu dobil milanski Inter, ki je z zvito taktiko trenerja Joseja Mourinha zaustavil vse Bayernove napade. Strateg Bayerna Louis Van Gaal svoje nogometne filozofije kljub nemoci Bayerna proti Interju ne bo spreminjal: "Po tekmi sem vsakemu igralcu segel v roke. Izgubili smo, vendar sem ponosen nanje. Ne smemo pozabiti, da smo se soocili s težkim stilom igre nasprotnika. Proti Interju je težko igrati. Mislim, da smo igrali dober nogomet, zanimiv za naše navijace, vendar porazi se dogajajo, za tekme, kakršna je bila ta, moramo biti v vrhunski formi, kar pa danes nismo bili. Težje je napadati kot pa se braniti. Prevlada v posesti žoge ni za nas nic novega. Tako pac igramo in porazi se dogajajo, danes smo izgubili. Zaradi spoštovanja so ostalih igralcev o tem ne bom govoril, lahko pa povem, da za naš stil igre vsekakor potrebujemo kreativnega igralca, kakršen je Franck Ribery."

Van Gaal je še pohvalil svojega nekdanjega varovanca Joseja Mourinha: "Vesel sem za Joseja, da je naslov osvojil s takšno igro."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Ridsdale je razkril nekaj anekdot iz casov, ko je sedel na predsedniškem stolcku angleškega kluba Leeds United. Slednji je pod njegovim vodstvo...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje