Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Najhujši so pri vsem tem tisti, ki delujejo v ozadju in ki sploh ne hodijo na tekme. Govorim o otrocih jugooficirjev, o jugo simpatizerjih, ki želijo preko našega kluba zrušiti Hrvaško!
Zdravko Mamic
22. maj 2010
 NATISNI
Van Bommel stavi na napad
Uredništvo (foto: Getty Images)
Kapetan Bayerna Mark Van Bommel pravi, da je moštvo Interja odlicno v vseh segmentih nogometne igre. Nizozemec stavi na Bayernov napad.

Nemški mediji so se v zadnjih dneh veliko ukvarjali z milanskim Interjem in stilom igre, ki ga zagovarja Jose Mourinho. Ob Portugalcevo obrambno postavitev se je obregnil celo Louis Van Gaal, ki pa vseeno dobro ve, da je Inter odlicno moštvo tudi zaradi izjemnega vratarja, vezne linije in smrtonosnega napada. Takšnega mnenja je tudi kapetan Bayerna Mark Van Bommel: "Inter ima mocno moštvo in je zasluženo v finalu. So izjemno kompaktni in ne igrajo zgolj obrambe. Zelo so mocni tudi v napadu. Na tekmi proti Barceloni smo videli, da je njihova obrambna vrsta zelo dobra. Skorajda celotno tekmo so igrali na svoji polovici, toda v finalu so. Poizkušali bomo napadati, vendar je Inter na vsaki tekmi dokazal, da ima 'kompletno' moštvo."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Reprezentanca Trinidada in Tobaga je najmanjša udeleženka svetovnega prvenstva v zgodovini nogometa. Ta otoška država v južnem Karibskem morju s k...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje