Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Ne vem, kaj naj mu zaželim, saj ima že vse, kar je hotel. Zdrav je, kajne? Torej naj ostane zdrav še naprej.
Sebastjan Cimerotic
22. maj 2010
 NATISNI
Schweinsteiger: Inter je zelo ucinkovit
Uredništvo (foto: Getty Images)
Bayernov vezist Bastian Schweinsteiger dobro ve, da ima Inter odlicno obrambo, hkrati pa opozarja tudi na izjemno ucinkovit napad.

Bastian Schweinsteiger bo nocoj odigral eno kljucnih vlog v moštvu Bayerna. Nemški reprezentant se je v paru z nizozemskim kolegom Markom Van Bommlom specializiral za destrukcijo nasprotnikove igre na položaju obrambnega vezista - dvojec caka nocoj izjemno težko delo. Inter namrec igra defenziven nogomet s hitrimi protinapadi, ki jih izvajajo Goran Pandev, Diego Milito in Samuel Eto'o. In prav na ta segment igre opozarja Schweinsteiger, ki hkrati tudi priznava, da ima Inter odlicno obrambo. "Inter ima zelo dobro obrambo, vendar ima tudi dobre ofenzivne nogometaše, ki lahko odlocijo tekmo tudi, ce se znajdejo v zgolj dveh ali treh priložnostih. To je tisto, kar Inter dela nevarnega," je dejal Schweinsteiger in dodal: "Naš pristop je pozitiven. Vzdušje v moštvu je odlicno. Vsak igralec se zaveda, da lahko dosežemo nekaj zgodovinskega. Lahko namrec postanemo prvi nemški klub, ki je osvojil trojcek, zato vsi komaj cakamo na tekmo in zmago."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Po koncu sezone 2006/07 so se porocili kar štirje vrhunski angleški nogometaši. Od samskega življenja so se dokoncno poslovili Steven Gerrard, Michae...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje