Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Brez Cira ocitno ne gre, kaj naj recem - Ciro kot Ciro. Ali ga ljubiš ali sovražiš, vmesnega stanja pri njemu ni.
Robert Prosinecki
21. maj 2010
 NATISNI
Lucio: Igrali bomo obrambno
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Steber obrambe milanskega Interja Lucio trdi, da Jose Mourinho pred finalno tekmo proti Bayernu od svojih igralcev pricakuje zbrano igro v obrambi.

Inter je v letošnji sezoni pokazal že vec razlicnih obrazov, zato številni ne vedo, kakšne takticne ukane bo Jose Mourinho pripravil pred finalno tekmo z Bayernom iz Munchna. Po pisanju italijanskih medijev bo Inter srecanje zacel z enako postavitvijo kot na domaci tekmi proti Barceloni in gostujoci proti Chelseaju (s Sneijderjem in tremi izrazito ofenzivnimi nogometaši), branilec Interja Lucio pa dodaja, da Mourinho od igralcev zahteva, naj igrajo obrambno. "Mourinho od nas hoce, da igramo obrambno in da smo ves cas mocno osredotoceni na nasprotnika. Proti Chelseaju in Barceloni je takšna taktika delovala izjemno. Ce bo vsak od nas igral tako, kot se od njega pricakuje, bomo zagotovo zmagali. Seveda pa se zavedamo, da je Bayern vrhunska ekipa in da so zasluženo v finalu. Louis Van Gaal je opravil veliko delo in uveljavil kar nekaj novih igralcev. Tako Arjen Robben kot Ivica Olic sta v odlicni formi, a paziti bomo morali na vse," je povedal nekdanji branilec Bayerna.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Fabio Capello je dandanes angleški selektor, hkrati pa je v Angliji Capello znan tudi po svojem dosežku iz casa svoje nogometne kariere. Davnega leta...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje