Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Želja je bila, a je NZS vršila pritisk. Klubi niso imeli dovolj hrabrosti, da bi me angažirali. Bojim se, da bi se spet pojavile težave, ce bi moja ekipa zmagovala kot nekdaj Beltinci s 6:2 ali 7:1.
Ivo Šajh
21. maj 2010
 NATISNI
Zanetti že 700. za Inter
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Kapetan milanskega Interja Javier Zanetti bo proti Bayernu iz Munchna odigral že svojo 700. in hkrati tudi najpomembnejšo tekmo v majici svojega kluba.

Javier Zanetti je v Italiji poznan tudi pod vzdevkom, ki ga bolje ne bi mogel opisati – Il Trattore (traktor). 36-letni veteran tudi danes po nogometnih zelenicah orje kot traktor in navkljub poznim nogometnim letom še vedno igra z enako željo in zagonom kot v svojih mlajših letih. Pri Interju uspešno nastopa že od leta 1995, v soboto pa bo proti Bayernu odigral že svojo reci in piši 700. uradno tekmo v crno-modrem dresu! "Res neverjetno. Morda je to usoda, ki nam bo prinesla sreco. Do te tekme sem moral preteci na tisoce kilometrov in moram priznati, da sem ob tem jubileju kar malce ganjen," je povedal legendarni Zanetti, ki bo proti Bayernu odigral že svojo 55. tekmo v letošnji sezoni. Zanetti še ne razmišlja o slovesu od nogometa, zato je v veliki nevarnosti tudi vecni rekorder Interja Giuseppe Bergomi, ki je v majici tega milanskega kluba zbral 758 nastopov. "Mislim, da bi si Zanetti zaslužil zlato žogo. Ce bo osvojil Ligo prvakov, bi to zagotovo morali upoštevati," je povedal predsednik in lastnik Interja Massimo Moratti.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nizozemska velja za državo, kjer imajo ogromno težav z nasiljem navijacev. Ti se pretepajo tudi takrat, kadar ni tekem, zgodilo pa se je že, da so se...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje