Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Zelo bi si želel igrati za klub iz Londona, recimo Manchester United.
Fabio Cannavaro
21. maj 2010
 NATISNI
Finale bo težak kar 350 milijonov
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Študija Mastercarda je razkrila, da bo letošnji finale Lige prvakov med Bayernom in Interjem skupaj vreden kar 350 milijonov evrov. Zmagovalcu se obeta 120 milijonov.

Letošnji finale Lige prvakov bo v marsicem drugacen od predhodnjih. Prvic doslej bo finale odigrano v soboto, zaradi cesar je pricakovano "naval" navijacev v špansko prestolnico precej višji – skupaj naj bi v Madrid zaradi finalne tekme med Interjem in Bayernom pripotovalo kar 120 tisoc ljudi, po raziskavi enega od glavnih pokroviteljev tekmovanja Mastercarda pa bo finalna tekma skupaj vredna kar 351.5 milijona evrov. "V težkih ekonomskih casih takšni dogodki ljudem omogocajo kratek pobeg iz realnosti," je povedal profesor Simon Chadwick iz univerze v angleškem Coventryju. Študija razkriva, da naj bi zmagovalec na racun televizijskih pravic, vstopnic, povecane vrednosti igralcev in sponzorskih pogodb zaslužil kar 120 milijonov evrov, poraženec pa bi se moral zadovoljiti s približno 50 milijoni evrov manj. Srecanje naj bi si preko televizijskih zaslonov ogledalo kar 170 milijonov gledalcev, kar je vec kot lani, ko sta se v Rimu za evropsko krono udarila Barcelona in Manchester United.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Ridsdale je razkril nekaj anekdot iz casov, ko je sedel na predsedniškem stolcku angleškega kluba Leeds United. Slednji je pod njegovim vodstvo...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje