Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Brazilci bodo prav gotovo težili k južnoameriškemu nacinu igranja, medtem ko od Ukrajincev lahko pricakujemo evropski nacin.
Phil Neville
21. maj 2010
 NATISNI
Na stavnicah je favorit Inter
Uredništvo (foto: Getty Images)
Stavnice pred finalnim obracunom Lige prvakov favorizirajo Inter. Zmaga Bayerna iz Münchna je ovrednotena s kvoto 3.1, zmaga Interja pa s kvoto 2.35.

Strokovnjaki se ne morejo zediniti o tem, kdo je favorit finala Lige prvakov - Bayern ali Inter? Bayern je aktualni nemški državni in pokalni prvak, Inter pa aktualni italijanski državni in pokalni prvak. Razlike med izjemno mocnima moštvoma, ki jima poveljujeta prekaljena strokovnjaka Louis Van Gaal in Jose Mourinho, so izjemno majhne. Kvote, s katerimi so stavnice ovrednotile to finale, to trditev podpirajo. Expekt.com, partner Nogomanie, vam ponuja ogromno stavnih možnosti za finalno tekmo. Osnovna ponudba (zmaga, poraz, neodlocen izid) pa se glasi: zmaga Bayerna iz Münchna bo vaš vložek pomnožila s kvoto 3.1, remi (redni del srecanja) vam bo prav tako prinesel kvoto 3.1, medtem ko je zmaga Interja vredna kvote 2.35.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1988 sta se v angleškem prvenstvu pomerila Wimbledon in Luton. Za Wimbledon, klub iz Londona, je takrat igral tudi Vinnie Jones, eden najbolj...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje