Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
21. maj 2010
 NATISNI
Na stavnicah je favorit Inter
Uredništvo (foto: Getty Images)
Stavnice pred finalnim obracunom Lige prvakov favorizirajo Inter. Zmaga Bayerna iz Münchna je ovrednotena s kvoto 3.1, zmaga Interja pa s kvoto 2.35.

Strokovnjaki se ne morejo zediniti o tem, kdo je favorit finala Lige prvakov - Bayern ali Inter? Bayern je aktualni nemški državni in pokalni prvak, Inter pa aktualni italijanski državni in pokalni prvak. Razlike med izjemno mocnima moštvoma, ki jima poveljujeta prekaljena strokovnjaka Louis Van Gaal in Jose Mourinho, so izjemno majhne. Kvote, s katerimi so stavnice ovrednotile to finale, to trditev podpirajo. Expekt.com, partner Nogomanie, vam ponuja ogromno stavnih možnosti za finalno tekmo. Osnovna ponudba (zmaga, poraz, neodlocen izid) pa se glasi: zmaga Bayerna iz Münchna bo vaš vložek pomnožila s kvoto 3.1, remi (redni del srecanja) vam bo prav tako prinesel kvoto 3.1, medtem ko je zmaga Interja vredna kvote 2.35.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Stan Collymore je nekdanji angleški nogometaš, ki je v svoji karieri dosegel precej manj, kot so napovedovali strokovnjaki. Danes 36-letni upokojeni ...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje