Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Pele nima pojma o nogometu. Trenerska kariera? Nula! Nogometne analize prav tako. Ce želiš osvojiti naslov prvaka, moraš delati ravno nasprotno od tistega, kar ti svetuje Pele.
Luiz Felipe Scolari
21. maj 2010
 NATISNI
Eto'o lovi Di Stefana
Uredništvo (foto: Getty Images)

Samuel Eto'o bo igral v svojem tretjem finalu Lige prvakov. Kamerunski napadalec je na prvih dveh zadel, ce bo tudi tokrat, se bo vpisal v zgodovino.

Kamerunski napadalec Samuel Eto'o lahko v soboto postane šele drugi nogometaš, ki bi zadetek dosegel v treh razlicnih finalih Lige prvakov. Pred leti je to uspelo le velikemu Alfredu Di Stefanu, legendi Reala iz Madrida. Eto'o je doslej igral že v dveh finalih – obeh z Barcelono. Leta 2006 je zadetek zabil Arsenalu in se nato veselil naslova, leta 2009 pa Manchester Unitedu. "V tistih dveh finalih smo igrali proti Angležem. Zdaj me caka povsem nova izkušnja – igram v drugem klubu, igral bom proti odlicnemu Bayernu," se finala Lige prvakov veseli Eto'o in dodaja: "Ne štejem vseh medalj in lovorik, ki jih osvojim. Zame je vedno najbolj pomembna naslednja tekma. Seštevanje prepušcam drugim. Naš cilj je naslov evropskega prvaka. Vem, da o tem sanjajo Interjevi navijaci, vendar ce se bo to sprevrglo v obsesijo, se nam ne obeta nic dobrega." Nekdanji napadalec Barcelone se je dotaknil tudi svojega trenerja Joseja Mourinha: "Jose je edinstven trener in edinstvena osebnost. On preprosto pove kar si misli. Jose je našel zmagovito formulo."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki Ali ste vedeli smo že porocali o Ronaldu in njegovem zakonu z brazilsko rekorderko v žongliranju žoge Milene Domingues. Ronaldinha sev...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje