Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Starši so mi stali ob strani vse od sedmega leta starosti.
David Beckham
21. maj 2010
 NATISNI
Robben dvomi v Mourinha
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Zvezdnik Bayerna Arjen Robben ni pristaš Joseja Mourinha. Trener Interja mu ni po godu, ker ne razmišlja o lepoti igre, pac pa le o zmagovanju.

Le še dan nas loci od velikega zakljucka sezone 2009/10, vrocica pa se seveda pred finalno tekmo Lige prvakov dviguje iz ure v uro. Da se bodo na obracunu med Bayernom in Interjem še dodatno kresale iskre, je poskrbel Arjen Robben, reprezentant Nizozemske, ki je brez dlake na jeziku podvomil v trenerja italijanske ekipe Joseja Mourinha. Slednjemu ocita, da mu je povsem vseeno, kakšen nogomet igra njegova ekipa, da le zmaguje. "Mourinho na igrišce pošlje zmagovalno ekipo, za katero mu je vseeno, ali bo igrala lepo ali ne, da bo le prišla do želenega rezultata za vsako ceno. Pri nas vlada drugacna mentaliteta, saj imamo trenerja, ki hoce zmagovati tako, da njegova ekipa hkrati igra lep nogomet. In to je za nogometaša pomembno, saj hoce vsak uživati tudi v igri. To je prav tako pomembno," pravi Robben, ki Portugalca seveda dobro pozna, saj je z njim tri leta sodeloval pri angleškem klubu Chelsea. Mourinho se z njim in njemu podobno mislecimi seveda ne strinja: "V polfinalu smo se v Barceloni mi prebili v finale, toda vsi govorijo o tem, da so slavili Katalonci in da smo mi parkirali avtobus pred naš gol. Toda mi nismo parkirali avtobusa, pac pa kar letalo. Ob tem pa na prvi tekmi slavili po zaslugi napadalne igre, s katero smo povsem zasencili nasprotnika...«"

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nico Patschinski se v zgodovino ne bo vpisal kot eden najboljših nemških nogometašev vseh casov. Dalec od tega, si ga bodo pa kljub temu mnogi za dol...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje