Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Celo življenje sem garal za to, da sem nekaj dosegel. Kdor trdi, da to ni res, mi lahko mirne duše poljubi zadnjico.
Diego Maradona
20. maj 2010
 NATISNI
Van Gaal: Še nikoli mi niso tako zaupali
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Bayerna iz Munchna Louis Van Gaal trdi, da mu še nikoli v trenerski karieri igralci niso tako mocno zaupali kot letos pri Bayernu.

Nizozemec Louis Van Gaal je trener, ki je nemškemu velikanu Bayernu povrnil stari sijaj in mu vrnil evropski pedigre. V letošnji sezoni ima priložnost, da celo nadgradi dosežke njegovega predhodnika Otmarja Hitzfelda in osvoji vse tri najvecje lovorike, Van Gaal pa skrivnost uspeha vidi tudi v tem, da mu igralci neizmerno zaupajo. "Sinergija med strokovnim štabom in igralci je pri Bayernu zares izjemna. Ti igralci kažejo izredno željo, lahko pa tudi povem, da mi še nikoli v karieri nobena ekipa ni tako zaupala,"  je povedal Van Gaal. Nekdanjemu trenerju Ajaxa in Barcelone so ob prihodu v Nemcijo nekateri navijaci že kazali izhodna vrata, a Van Gaal pravi, da ga zacetne težave niso prestrašile. "Nekaj takšnega sem že doživel. Ko sem prevzel Ajax, so navijaci še šest mesecev vzklikali ime Johana Cruyffa. Enako je bilo tudi v Barceloni. Nekaj podobnega sem bil deležen tudi pri Alkmaarju in zdaj še pri Bayernu. Ocitno me ta zacetna nestrpnost spremlja vsepovsod," je še dodal Van Gaal.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Si predstavljate, da navijate za klub, ki ima najboljšo obrambo v celotni ligi? Takšnemu klubu naslov prvaka zagotovo ne pobegne iz rok, si verjet...

Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje