Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Ko žene ni doma, vadim strele v stikala. Ugašam in prižigam luci po stanovanju. Nekoc sem razbil vazo, enkrat pa sem zadel sliko na steni in zlomil okvir.
Miroslav Klose
20. maj 2010
 NATISNI
Van Gaal: Še nikoli mi niso tako zaupali
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Trener Bayerna iz Munchna Louis Van Gaal trdi, da mu še nikoli v trenerski karieri igralci niso tako mocno zaupali kot letos pri Bayernu.

Nizozemec Louis Van Gaal je trener, ki je nemškemu velikanu Bayernu povrnil stari sijaj in mu vrnil evropski pedigre. V letošnji sezoni ima priložnost, da celo nadgradi dosežke njegovega predhodnika Otmarja Hitzfelda in osvoji vse tri najvecje lovorike, Van Gaal pa skrivnost uspeha vidi tudi v tem, da mu igralci neizmerno zaupajo. "Sinergija med strokovnim štabom in igralci je pri Bayernu zares izjemna. Ti igralci kažejo izredno željo, lahko pa tudi povem, da mi še nikoli v karieri nobena ekipa ni tako zaupala,"  je povedal Van Gaal. Nekdanjemu trenerju Ajaxa in Barcelone so ob prihodu v Nemcijo nekateri navijaci že kazali izhodna vrata, a Van Gaal pravi, da ga zacetne težave niso prestrašile. "Nekaj takšnega sem že doživel. Ko sem prevzel Ajax, so navijaci še šest mesecev vzklikali ime Johana Cruyffa. Enako je bilo tudi v Barceloni. Nekaj podobnega sem bil deležen tudi pri Alkmaarju in zdaj še pri Bayernu. Ocitno me ta zacetna nestrpnost spremlja vsepovsod," je še dodal Van Gaal.

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Italijanska Roma je leta 1999 dvema italijanskima sodnikoma podarila uri znamke Rolex, še sedemintridesetim sodnikom pa ure v manjši vrednosti, kar j...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje