Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Neverjetno, kaj vse si je dovolil. Po eni od tekem, ki jo je Juventus izgubil, sodnik pa mu je razveljavil zadetek, je delilca pravice Gianluco Paparesto za kazen zaklenil v svojo pisarno!
Franco Carraro
20. maj 2010
 NATISNI
Mourinhu je pomembna le zmaga
Uredništvo (foto: Getty Images)
Arjen Robben se je pred finalom Lige prvakov v izjavi za medije dotaknil svojega nekdanjega trenerja Joseja Mourinha, ki ga je treniral pri Chelsea.

Nizozemski reprezentant Arjen Robben bo verjetno glavni adut Bayerna na sobotni finalni tekmi Lige prvakov proti milanskemu Interju. Odlicni krilni nogometaš, ki je v Bayern prestopil iz vrst Reala iz Madrida, se je v izjavi za medije spomnil svojih casov pri Chelsea, ko ga je treniral Jose Mourinho. "Mourinho zna sestaviti zmagovalno moštvo, ne glede na to, ce to moštvo igra lepo ali ne. Filozofija pri Bayernu je drugacna, želimo zmagovati, a hkrati tudi lepo igrati," je dejal Robben, ki je z Mourinhom v Londonu sodeloval tri leta: "Z Mourinhom sem pri Chelsea sodeloval tri leta. To so bila tri uspešna leta. Mourinho je velika osebnost, znal je delati z igralci in jih prisliti v timsko delo. Dobro je vedel, kaj govori in užival spoštovanje vseh igralcev. Toda nato smo zaceli igrati v postavitvi, kjer krilni igralci nismo prišli do izraza. Zato sem odšel."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji angleški reprezentant Robbie Fowler se lahko pohvali, da je 3. aprila leta 1999 dvignim ogromno prahu zaradi nacina, s katerim je slavil ...

Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje