Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Z nogometom sem tako obseden, da sem kupil digitalno televizijo in spremljam tekme v vseh ligah, ki se jih da na televiziji ujeti. Ob tem se ves cas ucim, premišljujem, kako bi jaz postavil igro in nehote celo izvem, kje trenutno živijo moji bivši soigralci. Splicana Luko Peruzovica sem na primer opazil nekje v Afriki.
Brane Oblak
20. maj 2010
 NATISNI
Mourinhu je pomembna le zmaga
Uredništvo (foto: Getty Images)
Arjen Robben se je pred finalom Lige prvakov v izjavi za medije dotaknil svojega nekdanjega trenerja Joseja Mourinha, ki ga je treniral pri Chelsea.

Nizozemski reprezentant Arjen Robben bo verjetno glavni adut Bayerna na sobotni finalni tekmi Lige prvakov proti milanskemu Interju. Odlicni krilni nogometaš, ki je v Bayern prestopil iz vrst Reala iz Madrida, se je v izjavi za medije spomnil svojih casov pri Chelsea, ko ga je treniral Jose Mourinho. "Mourinho zna sestaviti zmagovalno moštvo, ne glede na to, ce to moštvo igra lepo ali ne. Filozofija pri Bayernu je drugacna, želimo zmagovati, a hkrati tudi lepo igrati," je dejal Robben, ki je z Mourinhom v Londonu sodeloval tri leta: "Z Mourinhom sem pri Chelsea sodeloval tri leta. To so bila tri uspešna leta. Mourinho je velika osebnost, znal je delati z igralci in jih prisliti v timsko delo. Dobro je vedel, kaj govori in užival spoštovanje vseh igralcev. Toda nato smo zaceli igrati v postavitvi, kjer krilni igralci nismo prišli do izraza. Zato sem odšel."

 NATISNI    
Džeko? Dajte nam Sissoka in Diega!
Udarila se bosta Bayern in Real
Arnautovic se seli v Nemcijo
Köln nima denarja zanj
Schuster bo prevzel Bešiktaš
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni Alfredo Di Stefano, ki še dandanes po mnenju navijacev kraljevega kluba velja za najboljšega nogometaša madridskega Reala v svoji zgodovin...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje