Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Ne, ne, žoga sploh ni šla v mrežo. Cudno, saj imam popolnoma nova ocala.
Andrej Stare
2. junij 2010
 NATISNI
Brezplacni televizorji za naslov
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Francoska trgovska veriga Carrefour bo v primeru zmage Francozov na SP vsakemu kupcu novega televizorja povrnila celoten znesek kupnine.

Francoska trgovska veriga Carrefour se je domislila zanimivega tržnega pristopa, ki bo lastnikom omenjenega podjetja v primeru zmage Francije na svetovnem prvenstvu nakopal nemalo skrbi. V želji po cim vecji prodaji televizijskih sprejemnikov so pri Carrefourju vsem svojim strankam obljubili, da jim bodo v celoti povrnili vse stroške za nakup televizijskih sprejemnikov. V poštev pridejo samo sprejemniki, katerih diagonalni premer je vecji od 94 centimetrov, pri Carrefourju pa so poskrbeli, da bo prodaja uspešna tudi ce Francija le ne bo osvojila svetovnega naslova. Za uvrstitev v polfinale tekmovanja bodo strankam povrnili 25 odstotkov kupnine, za uvrstitev v finale 50 odstotkov, za naslov prvaka pa kot že receno vseh 100 odstotkov vrednosti nakupa.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hidetoshi Nakata verjetno nikoli ne bi postal najvecji nogometni zvezdnik v zgodovini Japonske, ce se v rosnih letih ne bi zaljubil v priljubljeno...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje