Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Imel sem obcutek, da se kljub rivalstvu spoštujemo in da smo lahko tudi prijatelji. Tako se mi je zdelo, dokler ni naš Zlati Zlatko pokazal svoj pravi obraz. Mislim, da gre za izjemnega nogometaša, ki pa preprosto ne zna biti pravi prijatelj ali vsaj kolega. Brez sovražnikov in prepirov ne zna funkcionirati.
Joc Pececnik
25. maj 2010
 NATISNI
Tigana je prevzel Bordeaux
Damjan Tratnik
Francoski prvoligaš Bordeaux je dobil novega trenerja. Laurenta Blanca, ki bo po svetovnem prvenstvu sedel na klop Francije, bo zamenjal Jean Tigana.

Laurent Blanc je pred kratkim koncal svoje delo pri francoskem prvoligašu Bordeauxu, s katerim je dobro igral v Ligi prvakov, v lanski sezoni pa z njim postal celo francoski prvak. Odšel je, ker se bo po svetovnem prvenstvu, ko bo klop Francije zapustil Raymond Domenech, preselil k francoski reprezentanci. Pri Bordeauxu so zanj zamenjavo že našli. Tudi tokrat bo francoskega prvoligaša vodil nekdanji reprezentant, in sicer Jean Tigana. Slednji je bil nekdaj odlicen nogometaš, igral je tudi za Bordeaux, poleg tega pa je brcal še za Lyon in Marseille. Kot trener je deloval pri Lyonu, Monacu, Fulhamu in nazadnje pri turškem velikanu Bešiktašu.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Veliko svetovno znanih zvezdnikov se zanima za nogomet. Nekateri obiskujejo tekme, spet drugi imajo oziroma so imeli v lasti celo svoje klube - ko...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje