Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Hoteli smo kupiti igralca iz Savdske Arabije, ampak potem smo si premislili, ko smo slišali, da ljudje iz te države molijo kar petkrat dnevno. Ustrašili smo se, da ne bo imel dovolj casa za treniranje.
Don Howe
25. maj 2010
 NATISNI
Tigana je prevzel Bordeaux
Damjan Tratnik
Francoski prvoligaš Bordeaux je dobil novega trenerja. Laurenta Blanca, ki bo po svetovnem prvenstvu sedel na klop Francije, bo zamenjal Jean Tigana.

Laurent Blanc je pred kratkim koncal svoje delo pri francoskem prvoligašu Bordeauxu, s katerim je dobro igral v Ligi prvakov, v lanski sezoni pa z njim postal celo francoski prvak. Odšel je, ker se bo po svetovnem prvenstvu, ko bo klop Francije zapustil Raymond Domenech, preselil k francoski reprezentanci. Pri Bordeauxu so zanj zamenjavo že našli. Tudi tokrat bo francoskega prvoligaša vodil nekdanji reprezentant, in sicer Jean Tigana. Slednji je bil nekdaj odlicen nogometaš, igral je tudi za Bordeaux, poleg tega pa je brcal še za Lyon in Marseille. Kot trener je deloval pri Lyonu, Monacu, Fulhamu in nazadnje pri turškem velikanu Bešiktašu.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Matthiasa Sindelarja razglasil za najboljšega avstrijskega nogometaša vseh casov,...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje