Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
23. maj 2010
 NATISNI
Francozi na SP brez Diarraja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Francoska reprezentanca je le nekaj tednov pred pricetkom SP izgubila vezista Lassano Diarraja, ki zaradi prirojene krvne napake ne bo mogel zaigrati.

Francoski selektor Raymond Domenech je ostal brez enega od igralcev, katerim je v  zadnjih letih najbolj zaupal. Vezist Reala iz Madrida Lassana Diarra je zaradi prirojenih težav z rdecimi krvnickami že zapustil priprave reprezentance in se odpravil domov. Zdravniški izvidi so pokazali, da ima Diarra posebno obliko anemije, v kateri rdece krvnicke dobijo nenavadno oz. »srpasto« obliko. "Seveda sem zelo razocaran, saj smo izgubili zelo pomembnega igralca. Še huje je to, da na to sploh niso imeli vpliva. Lassana je bil eden od gonilnih sil naše igre, tudi zaradi svojega znacaja in borbenosti pa je bil sila pomemben clen moštva," je povedal francoski selektor. Domenech ima pred pricetkom SP, kjer se bo Francija pomerila v skupini A z Južno Afriko, Mehiko in Urugvajem, veliko težav. Še vedno namrec ni znano, ali bo William Gallas zacelil poškodbo mecne mišice, zaradi katere je izven pogona že vec kot mesec dni.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Paul Gascoigne je danes poznan kot eden tistih nogometašev, ki bi lahko dosegli veliko vec, ce jih v svoj objem ne bi zvabil svet alkohola in drog...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje