Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
In tukaj je dokaz, da Van Basten ne vodi nikakršne rasisticne politke. Nizozemci imajo celo enega crnca v zacetni enajsterici.
Božo Sušec
14. maj 2010
 NATISNI
Davies besen na Sochaux
Anže Zajic
Ameriški napadalec Charlie Davies je razkril, da v reprezentanco svoje države ni bil vpoklican, ker so mu ponagajali v vodstvu njegovega kluba.

Charlie Davies, nogometaš iz Združenih držav Amerike, ki je pred meseci doživel hudo prometno nesreco, je besen, ker ne bo zaigral na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, za to pa krivi kar vodstvo svojega kluba. Davies, ki se je nedolgo tega vrnil nazaj na nogometne zelenice, je namrec preprican, da so prav veljaki Sochauxa tisti, ki so mu preprecili, da bi bil vpoklican v ameriško reprezentanco. Še vec, 23-letnik je obtožil kar predsednika Alexandra Lacomba, ki je selektorju ZDA poslal pismo, v katerega je zapisal, da Davies ni dovolj dobro pripravljen za igranje na SP. "Seveda sem besen kot ris, a hkrati razocaran, saj sem v minulih tednih garal na treningih Sochauxa, da bi bil nared. Hkrati sem zelo napredoval in ceprav se zavedam, da še nisem v najboljši pripravljenosti, pa zagotovo lahko že igram. In dejansko gre za zelo nenavadno situacijo. Boli me in razocaran sem, ker me je na cedilu pustil lasten klub," trdi nekdanji nogometaš Hammarbyja, ki je doslej za ZDA odigral 17 tekem in zabil 4 gole.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce Laureano Bisan-Etame Mayer ne bi postal nogometaš in si pod vzdevkom Lauren z brcanjem žoge prislužil milijone, bi verjetno danes v enem od špa...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje