Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Ucitelji se mogoce bojijo ukrepati fizicno, ker so lahko toženi. Starši so najvecji krivci. Ko sem sam naredil kak cirkus, sem prejel dve, tri zaušnice, pa je bilo v redu.
Sebastjan Cimerotic
10. maj 2010
 NATISNI
Lopez najboljši v Ligue 1
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Argentinski napadalec Lisandro Lopez, strelec štirinajstih zadetkov za Lyon, je bil izbran za najboljšega nogometaša francoskega prvenstva v sezoni 2009/10.

Vodstvo državnega prvenstva Francije je za najboljšega nogometaša sezone 2009/10 izbralo argentinskega napadalca Lisandra Lopeza, nagrado za naj trenerja pa je domov odnesel Jean Fernandez, ki sedi na klopi Auxerra, kluba, pri katerem si kruh služi tudi slovenski reprezentant Valter Birsa. Lopez je na prestolu zamenjal Yoanna Gourcuffa iz Bordeauxa, v tokratnem boju pa je za seboj pustil Mamadouja Nianga iz vrst prvaka Marseilla, Marouaneja Chamakha (Bordeaux) in Edena Hazarda iz Lilla. "Nisem pricakoval, da se bom tako hitro vkljucil v življenje pri Lyonu. Toda za menoj je zares odlicna individualna sezona, prav tako ne smem biti razocaran z rezultati svojega kluba. Seveda pa si želim, da bo v prihodnje zgolj bolje," pravi 27-letni nekdanji nogometaš Porta, ki je k Lyonu lani prišel za kar 24 milijonov evrov. Fernandez, ki je z Auxerrom tik pred prebojem v Ligo prvakov, je v boju trenerjev prehitel Laurenta Blanca iz Bordeauxa, Reneja Girarda iz Montpellierja in Didierja Deschampsa, ki je Marseilla popeljal do prvega naslova prvaka po letu 1992. Najboljši vratar je postal Hugo Lloris iz Lyona, najboljši mladi nogometaš pa še drugic zapored Belgijec Hazard.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

David Icke je bil nekoc poznan kot nadarjen nogometni vratar. V casu kariere si je kruh služil z branjenjem pri Coventryju in Herefordu, toda nato...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje