Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
2. maj 2010
 NATISNI
PSG osvojil francoski pokal
Uredništvo
Nogometaši Paris Saint Germaina so zmagovalci francoskega pokala. Lovoriko so osvojili osmic v svoji zgodovini, potem ko so v finalu premagali Monaco.

"Zelo sem ponosen na dosežek svojih nogometašev," je po zmagi dejal trener Parižanov Antoine Kombouare, ki se je skupaj s svojimi nogometaši veselil zmage v francoskem pokalu. PSG in Monaco sta v finalu bila srdit boj, ki ga je na koncu, z zadetkom Hoaraua, osmic v svoji zgodovini dobil PSG, ki je bil sicer v finalu boljši nasprotnik. "PSG-ju je bilo lažje, igral je doma," je potarnal trener Monaca Guy Lacombe, ki je na Parku princev pred kar 75.000 gledalci preprosto moral položiti orožje. "Zato se trudimo - da bi osvajali lovorike," pa je po zmagi dejal Ludovic Guily, nekdanji nogometaš Barcelone, ki na jesen svoje kariere svoje znanje prodaja PSG-ju.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so še zdaj poznani po tem, da so zelo sprošceni in marsikdaj naredijo kakšno neumnost, s katero razbijejo monotonost priprav,...

Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje