Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Proti Kaiserslauternu, Eintrachtu in Sportingu nismo dobili zadetka. To je zelo pomembno za našo samozavest, saj takrat ponavadi ne izgubimo.
Oliver Kahn
23. april 2010
 NATISNI
Gourcuff: Krivi so novinarji!
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Zvezdnik Bordeauxa Yoann Gourcuff je za neverjeten padec v formi obtožil kar novinarje, toda z njim se ne strinja trener kluba Laurent Blanc.

Yoann Gourcuff, ki mu številni napovedujejo izjemno nogometno kariero, nekateri pa so celo prepricani, da bi lahko postal celo tako dober, kot je bil njegov rojak Zinedine Zidane, je našel krivca za neverjeten padec v formi Bordeauxa. Nekdanji clan AC Milana je preprican, da je njegov klub izpadel iz Lige prvakov, hkrati pa prakticno že zakockal naslov prvaka, ceprav je bil še pred nekaj tedni v najboljšem položaju, predvsem zaradi - novinarjev! "Zaradi vas smo ostali brez vetra v jadrih, zaradi vsa smo izgubili ves zagon in voljo za dokazovanje. Že nekaj mesecev vas kot težko breme nosimo na naših hrbtih, ves cas v vsem išcete probleme, seveda vse v želji, da bi vnesli nemir v našo ekipo," je nenavaden izbruh sprožil 23-letni otrok Rennesa, s katerim pa se - zanimivo - ne strinja njegov trener Laurent Blanc: "Medijski pritisk je del tega športa. Tako pac je v vsakem velikem klubu. Yoann je še mlad in scasoma, ko bo bolj izkušen, se bo zavedal tudi tega." Trenutno šestouvršceni Bordeaux se bo v naslednjem krogu Ligue 1 pomeril z Lorientom.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Za angleško nogometno prvenstvo danes mnogi pravijo, da je obcutno boljše od italijanskega. Na Apeninskem polotoku se s tem seveda ne strinjajo, n...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje