Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Pridno vadim z žogo vsako dopoldne in odkrivam nove trike. To je kot pri kolesu. Ko se ga enkrat nauciš voziti, ga ne boš vec nikoli pozabil.
Sebastjan Cimerotic
19. april 2010
 NATISNI
Francijo pretresa spolni škandal
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Francoska policija je zaslišala štiri francoske reprezentante, ki so v enem od uglednejših pariških bordelov obtoženi spolnih odnosov z mladoletnimi dekleti. Vpleten tudi Franck Ribery.

Na francosko nogometno reprezentanco se v zadnjih letih težave in neprijetnosti kar lepijo same od sebe. Navijaci so sila nezadovoljni s predstavami nogometašev in delom selektorja Raymonda Domenecha, širša svetovna javnost pa svetovnim prvakom iz leta 1998 ocita tudi to, da so se na SP v JAR prebili ob pomoci Henryjevega igranja z roko. Še vec prahu pa v zadnjih dneh dviguje afera, v katero naj bi bili vpleteni kar štirje clani francoske izbrane vrste od katerih naj bi polovico predstavljala Franck Ribery in Sidney Govou. Oba nogometaša sta bila zaslišana s strani policije, ki preiskuje nezakonito delovanje združbe, ki naj bi eminentnim strankam "ponujala" dekleta za eno noc. Težava je v tem, da nekatera dekleta še niso dopolnila 18 let, kar se po francoskih zakonih kaznuje z 45.000 evri denarne globe in triletno zaporno kaznijo. Odvetnica Bayernovega zvezdnika Francka Riberyja Sophie Bottai je v uradni izjavi za javnost dejala, da je Ribery v omenjeni aferi zaslišan zgolj zato, ker osebno pozna Marocana Abouja, ki naj bi držal vse vajeti pri organiziranju "zmenkov". "Znane osebnosti kot je Franck Ribery so zaslišane zgolj zato, ker osebno poznajo vodjo te nezakonite mreže. Moj klient zagotovo ni bil vpleten v spolne odnose z mladoletnicami," pravi Bottaijeva.

Francoski mediji ponujajo drugo plat medalje. Ribery naj bi v družbi svojih kolegov iz reprezentance (poleg Govouja so omenjeni tudi Samir Nasri, Karim Benzema in Hatem Ben Arfa) veckrat zašel v pariški nocni klub Zaman, kjer naj bi ob posredovanju prej omenjenega zvodnika preživljali vecere v družbi prostitutk iz Maroka. Policija naj bi imena omenjenih nogometašev našla v osebnem rokovniku Marocana Abouja, ki je trenutno skupaj s tremi sodelavci v preiskovalnem zaporu.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Radovan Karadžic je brez dvoma poskrbel za zgodbo leta 2008, potem ko so ugotovili, da se je vec let pod imenom Dragan Dabic ter s košato bra...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje