Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Norvežani imajo veliko srece, ne vem od kje. Zanima me, kje kupujejo te stvari.
Nastja Ceh
14. april 2010
 NATISNI
Ostaja na štadionu Velodrome
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Nekdanji kapetan francoske reprezentance Didier Deschamps bo še naprej vodil nogometaše Marseilla, so sporocili iz kluba, ki domuje na štadionu Velodrome.

Z njim v vlogi kapetana so osvojili zadnjo lovoriko pred letošnjo sezono, z njim v vlogi trenerja so osvojili prvo po kar osemnajstih letih. Didier Deschamps je v vseh pogledih legenda Marseilla in veliki ljubljenec navijacev tega francoskega prvoligaša, pri katerem bo nekdanji vrhunski vezist ostal še vsaj naslednjih dvanajst mesecev. "Ostajam pri Marseillu, tudi v naslednji sezoni bom sedel na njegovi klopi," pravi Deschamps, ki ga sicer številni povezujejo s prevzemom selektorske vloge pri francoski reprezentanci, od katere naj bi se po koncu SP 2010 poslovil Raymond Domenech, oglasil se je tudi predsednik Marseilla. "Nobenega dvoma ni - Didier bo ostal pri nas, kar je za naš klub seveda izjemna novica. Nikoli nismo skrivali, da bomo naredili vse v želji, da bi ga zadržali in to smo dejansko storili. Mislim, da tudi Deschamps ni niti za trenutek pomislil na slovo. Presrecni smo, ker ga imamo, saj je zares vrhunski strokovnjak," pravi Jean-Claude Dassier. 41-letni Deschamps se je k Marseillu preselil lani, pred tem pa je vodil tudi Monaco, s katerim se je prebil celo v finale Lige prvakov, in Juventus.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Si predstavljate, da navijate za klub, ki ima najboljšo obrambo v celotni ligi? Takšnemu klubu naslov prvaka zagotovo ne pobegne iz rok, si verjet...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje