Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Normalno je, da kadar dobiš po tekmi v roke dres nasprotnika, da bo ta ves preznojen in smrdec. Zaradi tega sem bil presenecen, ko sva si dresa zamenjala z Beckhamom, pa sem lahko vohal le parfum.
Ronaldo
11. april 2010
 NATISNI
Stojkovic ostaja legenda Marseilla
Damjan Tratnik
Nekdanji reprezentant Jugoslavije Dragan Stojkovic je bil s strani navijacev Marseilla izbran za najboljšega ofenzivnega igralca v zgodovini kluba.

Barve francoskega velikana Marseilla so v zgodovini tega kluba branilni številni zvezdniki kot denimo Jean-Pierre Papin, Josip Skoblar, Rudi Voller, Alen Bokšic, Marcel Desailly, Franck Ribery, Chris Waddle, Didier Drogba ter Alain Giresse, a nihce s svojo igro navijacev ni tako ocaral kot legendarni Dragan "Piksi" Stojkovic. Na spletni strani kluba so v anketi navijaci Stojkovica izbrali kot najboljšega ofenzivnega igralca v zgodovini kluba, pa ceprav je na stadionu Velodrome skupaj odigral vsega 37 tekem. "To je zame velika cast in zares nekaj posebnega. Biti v idealni enajsterici tako velikega kluba kot je Marseille je zares fenomenalno. Do tega kluba gojim zelo posebne obcutke, saj je bil moj prvi tuji klub po Crveni zvezdi. Takrat sem imel ponudbe najvecjih evropskih klubov, a odlocil sem se za Marseille, ker je imel tedaj ekipo za zmago v Ligi prvakov. Igral sem s takšnimi asi kot so bili Jean-Pierre Papin, Rudi Voller, Carlos Mozer, Basile Boli in Eric Cantona. Nikoli nisem obžaloval te odlocitve," je za spletno stran Marseilla povedal Stojkovic.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dvanajst golov na trinajstih reprezentancnih tekmah je vsekakor dosežek, ki se ga ne bi sramoval prav nihce. Nekateri napadalci nikoli ne dosežejo dv...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje