Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
V Moskvi tekma že poteka, saj so Rusi v casovni stiski, kar se tice nas.
Primož Gliha
10. april 2010
 NATISNI
Cesarjev Grenoble izpadel iz lige
Miran Zore (foto: SPS)
Boštjan Cesar si lahko mirne vesti zacne iskati nov klub. Njegov Grenoble je namrec izgubil tudi teoreticne možnosti za obstanek v Ligue 1.

Letos poleti bo slovenski reprezentancni branilec Boštjan Cesar zagotovo iskal nov klub. Ne gre namrec verjeti, da bi nekdanji nogometaš zagrebškega Dinama in Olympiquea iz Marseilla svojo kariero v najboljših nogometnih letih nadaljeval v drugi francoski ligi, kamor je danes (tudi uradno) izpadel njegov Grenoble. Zadostoval je poraz proti Toulousu (0:4), Grenoblu pa ni šel na roko niti rezultat v Sochauxu, kjer je slavil Saint-Etienne. Grenoble je tako še vedno prepricljivo zadnji na lestvici Ligue 1. Moštvo Mehmeda Baždarevica, ki zapušca klub, je v letošnji sezoni osvojilo skromnih petnajst tock, od sedemnajstega mesta, ki zagotavlja obstanek v ligi, pa je oddaljeno za kar dvajset tock! To pa še ni vse. Grenoble menda sploh ne bo nastopal v drugi francoski ligi. Klub ima namrec velike financne težave, njegovi japonski lastniki pa nimajo denarja, zato naj bi vodstvo francoske lige klub degradiralo kar v tretjo ligo. Ce se bo ta scenarij uresnicil, bo Boštjan Cesar (pogodbo ima še za prihodnjo sezono) Stade des Alpes lahko zapustil pod lažjimi okolišcinami kot sicer.


Glede na to, da je izkušen branilec, se za prihodnost Boštjana Cesarja, ki se bo poleti predstavil na svetovnem prvenstvu, ne gre bati.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje