Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Ne predstavljam si življenje brez Playstationa. Moram si kupiti trojko, ampak nimam casa. Ni šans, da bi na priprave odšel brez njega, ne morem si predstavljati. Ce ga ni ob meni, takoj za 30 do 40 odstotkov slabše treniram.
Sebastjan Cimerotic
9. april 2010
 NATISNI
Chamakh: Poleti zapušcam Bordeaux
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Aktualni francoski prvak Bordeaux bo poleti skoraj zanesljivo ostal brez svojega najboljšega napadalca Marouaneja Chamakha, ki je že napovedal odhod.

Pred Bordeauxem je po dveh letih velikega napredka sila razburljivo poletje. Osrednji akterji zgodbe o uspehu, ki je Bordeaux popeljala v cetrtfinale Lige prvakov, so namrec na seznamu želja najvecjih evropskih klubov, navijaci pa s strahom pricakujejo poletje, v katerem bi aktualne francoske prvake lahko zapustili napadalec Marouane Chamakh, prvi zvezdnik moštva Yoann Gourcuff in trener Laurent Blanc. Gourcuff ima ponudbe vseh najvecjih evropskih klubov na celu z madridskim Realom, Barcelono, Bayernom in Arsenalom, Blanca mediji povezujejo z odhodom na Otok, tja pa se bo najverjetneje preselil tudi odlicni napadalec iz Maroka Marouane Chamakh. "Poleti bom skoraj zanesljivo odšel. Caka me še devet tekem z Bordeauxem in storil bom vse, da obranimo naslov državnega prvaka," je povedal 26-letnik, ki naj bi po pisanju nekaterih angleških casnikov že podpisal predpogodbo z londonskim Arsenalom. V Franciji rojeni reprezentant Maroka za Bordeaux nastopa že od leta 2002, v tem casu pa je za ta klub odigral kar 288 tekem in zabil 72 zadetkov.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje