Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
Reprezentance se spominjam z nekoliko grenkim priokusom, ker je Srecko Katanec delal vse, da bi bilo v reprezentanci cim manj igralcev iz Maribora in nam nekako ni pustil blizu.
Ante Šimundža
21. julij 2009
 NATISNI
Lille prehitel Arsenal
Damjan Tratnik
Francoski prvoligaš Lille je zmagal v bitki za reprezentanta Slonokošcene obale Gervinha, ki je bil dalj casa tudi na seznamu želja Arsenala.

Francoski prvoligaš Lille je hitro zapravil del od 18 milijonov evrov, kolikor jih je iztržil s prodajo Brazilca Michela Bastosa Lyonu. V moštvo, pri katerem je nekoc igral tudi nekdanji slovenski reprezentant Milenko Acimovic, se seli nogometaš brazilskega imena, ki pa z deželo petkratnih svetovnih prvakov nima kaj dosti skupnega. Govora je o 22-letnem vezistu Gervaisu Yao Kouassiju iz Slonokošcene obale, katerega se je že kmalu po prihodu v Evropo oprijel vzdevek Gervinho. Nekdanji nogometaš Le Mansa se v Lille seli za šest milijonov evrov, s svojmi novimi delodajalci pa je podpisal štiriletno pogodbo. Gervinho je v zadnjih dveh sezonah z dobrimi nastopi veckrat opozoril najvecje evropske klube, zanj pa se je še posebej vneto zanimal sloviti londonski Arsenal.
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Reprezentanca Zaira (današnji DR Kongo) se je leta 1974 premierno uvrstila na svetovno prvenstvo v Nemciji. Igralci te reprezentance so poskrbeli za ...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje