Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
''Zdaj je Thierry Henry prevec okleval. Ne vem, koga je cakal, morda staro mamo.''
Igor E. Bergant
18. julij 2009
 NATISNI
Uradno: Cissokho v Lyon
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Aly Cissokho kariere zagotovo ne bo nadaljeval pri AC Milanu, potem ko je podpisal petletno pogodbo z Lyonom. Francozi so Portu zanj placali 15 milijonov evrov.

Dvomov, v katerem nogometnem okolju bo v naslednji sezoni igral Aly Cissokho, ni vec. Mladi Francoz se je namrec tudi uradno vrnil domov, potem ko je z Lyonom podpisal petletno pogodbo in se dokoncno poslovil od Portugalske. Sprva se je zdelo, da bo dres Porta zamenjal za dres AC Milana, ki se je z modro-belimi že vse dogovoril za prestop 21-letnega bocnega nogometaša, toda zataknilo se je pri zdravniškem pregledu. Italijani so potarnali, da ima Cissokho težave z modrostnimi zobmi, kar bi lahko kasneje vplivalo tudi na stanje njegovih mišic in hrbtenice. Za prestop so prižgali rdeco luc, kar so s pridom izkoristili pri Lyonu, ponudili enako vsoto denarja (15 milijonov evrov) in v svoje roke dobili nogometaša, ki mu številni napovedujejo odlicno kariero. Cissokho je sicer že drugi nogometaš Porta, ki se je preselil na Gerland. Pred tem je pogodbo s sedemkratnim zaporednim francoskim prvakom, cigar prevlado je šele letos prekinil Bordeaux, podpisal tudi argentinski napadalec Lisandro Lopez. Za oba skupaj je Lyon odštel kar 39 milijonov evrov.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Po koncu sezone 2006/07 so se porocili kar štirje vrhunski angleški nogometaši. Od samskega življenja so se dokoncno poslovili Steven Gerrard, Michae...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje