Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
Nogomet je kot darilo. Nikoli ne veš, kaj je v njem.
Primož Gliha
13. julij 2009
 NATISNI
Mbia nova okrepitev Marseilla
Damjan Tratnik

Francoski podprvak Marseille še naprej mocno krepi svoje vrste. Po Argentincu Luchu Gonzalezu se na stadion Velodrome seli še Kamerunec Stephane Mbia.

Olympique iz Marseille pred pricetkom nove sezone jasno meri na vrh, zato so v ta namen na stadionu Velodrome pripravljeni seci tudi globoko v žep. Pred tednom dni se na jug Francije preselil argentinski reprezentant Lucho Gonzalez, ki je postal z 17.5 milijona evrov odškodnine najdražji igralec Marseilla vse casov, v ponedeljek pa je štiriletno zvestobo moštvu prisegel še kamerunski reprezentant Stephane Mbia, ki se v Marseille seli iz Rennesa. 23-letni vezist sodi med najboljše veziste francoskega prvenstva, za njegove usluge pa se je dalj casa zanima cela plejada uglednih angleških prvoligašev na celu z Arsenalom in Evertonom. Francoski mediji o višini odškodnine za 12-kratnega kamerunskega reprezentanta ne porocajo.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Fabio Capello je dandanes angleški selektor, hkrati pa je v Angliji Capello znan tudi po svojem dosežku iz casa svoje nogometne kariere. Davnega leta...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje