Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Norvežani imajo veliko srece, ne vem od kje. Zanima me, kje kupujejo te stvari.
Nastja Ceh
9. julij 2009
 NATISNI
Plašil iz Osasune v Bordeaux
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Ceški reprezentant Jaroslav Plašil se po dveletni epizodi pri španski Osasuni vraca v Francijo, kjer je podpisal štiriletno pogodbo s prvakom Bordeauxom.

Ceški reprezentant Jaroslav Plašil je postal tretja okrepitev Bordeauxa pred pricetkom nove sezone. Francoski prvak ga je v svoje vrste zvabil iz španske Osasune, vrednost odškodnine pa je ostala skrita pred javnostjo. Plašil, ki se je v majici ceške reprezentance predstavil tudi v Mariboru, je z Bordeauxem podpisal štiriletno pogodbo in se bo tako po dveh letih vrnil v Francijo, kjer je med letoma 2001 in 2008 kar sedem let nastopal pri Monacu. Bordeaux je po osvojenem naslovu prvaka precej premešal svoje vrste – ob Plašilu sta se pa Park Lescure preselila še vratar Cedric Carasso in Yoann Gourcuff, ki je po enoletnem igranju na posojo tudi dokoncno postal clan Bordeauxa, moštvo pa je zapustil obetavni Gabriel Obertan, ki se seli v Anglijo k Manchester Unitedu. Blizu odhoda naj bi bil tudi maroški napadalec Marouane Chamakh, ki ima na mizi ponudbo angleškega Tottenhama.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prvi nogometni klub na svetu je bil ustanovljen leta 1857, natancneje 24. oktobra tistega leta, ko sta odvetnik Nathaniel Creswick in trgovec z vinom...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje