Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Ce hoceš biti zgolj najboljši nogometaš v stolpnici, imaš približno tako hudo konkurenco, kot ce se boriš za naslov svetovnega prvaka v marsikaterem drugem športu.
Goran Obrez
2. januar 2009
 NATISNI
Jestrovic podpisal za Metz
Anže Zajic

Eden najboljših srbskih napadalcev zadnjih deset let Nenad Jestrovic se vraca na kraj zlocina, potem ko je podpisal pogodbo s svojim nekdanjim klubom Metzem.

Izkušeni srbski napadalec Nenad Jestrovic bo kariero nadaljeval v Franciji, in sicer pri klubu, za katerega je že igral med letoma 1998 in 2000. Dosedanji napadalec turškega Kocaelisporja se je za sodelovanje dogovoril z Metzom, za katerega je v preteklosti na 44 tekmah zabil 8 golov, pred tem in kasneje pa je igral še za OFK Beograd, Bastio, Mouscron, Anderlecht, Al Ain, Al Nasr in Crveno zvezdo. Tokrat se je 32-letnik z Metzom, ki igra v drugi ligi, v kateri je na šestem mestu, dogovoril za polletno sodelovanje. "Imel sem veliko ponudb, toda za Metz sem se odlocil, ker dobro poznam ta klub in njegove vodilne može. Rad imam ta klub in rad bi mu pomagal pri vrnitvi v prvo ligo. Upam, da nam bo skupaj uspelo uresniciti zastavljeni cilj. Za namecek bom lahko znova živel v mestu, ki mi je zelo pri srcu, prav tako tukaj uživa moja družina. Mislim, da sem se pravilno odlocil," je pojasnil nogometaš iz Srbije in dodal: "Ce ne bi šlo za Metz, ne bi pristal na igranje v drugi ligi. Tako pa mi ni bilo potrebno dolgo razmišljati, hitro sem sprejel odlocitev. Moj cilj je jasen - zabiti kar najvec golov."

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje