Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ce bi zdaj dejal, da bi sprejel delo selektorja, bi mi zameril cel Maribor. Ce bi dejal, da bom zavrnil selektorski stolcek, bi me postrani gledalo 95 odstotkov Slovenije.
Marijan Pušnik
22. januar 2008
 NATISNI
Faty spet v Franciji
Damjan Tratnik

Mladi francoski nogometaš Ricardo Faty je zakljucil posojo pri Bayerju iz Leverkusna in se vrnil domov. Roma ga je poslala k drugoligašu Nantesu.

Potem ko se mu pri Romi ni uspelo prebiti v prvo moštvo, se je vodstvo tega italijanskega prvoligaša, ki igra tudi v Ligi prvakov, odlocilo poslati svojega mladega nogometaša Ricarda Fatyja nazaj v Francijo. 21-letni vezist je trenerja Rome Luciana Spallettija navdušil v sezoni 2005/06, ko se je s svojim nekdanjim klubom Strasbourgom prav proti Rimljanom pomeril v pokalu UEFA. Spalletti je bil celo tako navdušen, da je mladenica pripeljal na štadion Olimpico, nato pa se je zalomilo. Faty je pri Romi vec ali manj grel klop za rezervne nogometaše, nato pa lani poleti kot posojen odšel k Bayerju iz Leverkusna. Toda sreca mu ni bila naklonjena niti v Nemciji in sedaj si bo poskušal redno igranje zagotoviti v Franciji. Toda ne v prvi, pac pa v drugi ligi, saj ga je Roma posodila nekdanjemu velikanu Nantesu. Slednji ima tudi možnost, da Fatyja po koncu sezone dokoncno odkupi, in sicer za okoli 3 milijone evrov. Nantes, ki je lani prvo ligo zapustil prvic po kar 44 letih, je trenutno prvi na lestvici Ligue 2 in je tako na dobri poti do vrnitve med elito.

 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Lewis je leta 1995 brez službe ostal kar sredi tekme med kluboma Swindon Town in Bolton. Med polcasom, ko so nogometaši pocivali v garderobah, ...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje