Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Ko bodo videli mojo osebno izkaznico, se bodo morebitni delodajalci takoj obrnili.
Borut Mavric
8. junij 2010
 NATISNI
Hrvati aretirali tudi dva Slovenca
Miran Zore (foto: SPS)
Kar 22 oseb, med drugim znani nogometaši in tudi dva državljana Slovenije, se je znašlo za zapahi v akciji hrvaške policije. Razlog? Športne stave.

Na Hrvaškem je policija danes sprožila obsežno akcijo, s katero bo poskušala vsaj malce zajeziti vpliv športnih stav na nogomet pri naših južnih sosedih. Tako so v akciji, poimenovani Offside, aretirali kar 22 oseb, med katerimi sta tudi dva državljana Slovenije. O imenih za zdaj mediji še molcijo, naj bi bila pa oba nekdanja nogometaša. Najvec aretacij se je zgodilo v Zagrebu, kjer so menda priprli tudi oba Slovenca, toda policija je bila dejavna tudi v drugih krajih širom države. Med osumljenimi je sicer kar nekaj znanih nogometnih osebnosti, ki naj bi s pomocjo stav na posamezne tekme zaslužili tudi po od 150.000 do 300.000 evrov. Policija, ki je s preiskavo zacela že ob koncu minulega leta, sicer še ni aretirala vseh, saj so nekateri v tujini oziroma na begu - za takšnimi bodo razpisali tiralice. Medtem so pri prvaku Dinamu iz Zagreba zanikali, da naj bi bil med osumljenimi tudi njihov vratar Tomislav Butina, v medijih so se sicer pojavila tudi imena Miljenka Mumleka, Igorja Štimca (vse je zanikal), Jasmina Agica, nogometaša Varteksa Andrije Balajica, kapetana Zadra Jakova Suraca in tako dalje.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred približno petimi leti so se v angleških medijih pojavila namigovanja, da v ligi Premiership igra nogometaš, ki je preživel znamenito letalsko...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje