Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Norvežani imajo veliko srece, ne vem od kje. Zanima me, kje kupujejo te stvari.
Nastja Ceh
6. junij 2010
 NATISNI
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Irski reprezentant in bocni nogometaš Celtica Aiden McGeady ima na mizi sanjsko ponudbo iz Rusije, a ga precej bolj zanima Anglija. Spartak ponuja milijone.

Agent škotskega nogometaša Aidena McGeadyja trdi, da bi lahko njegov varovanec zaslužil pravo bogatstvo, ce bi podpisal za Spartak iz Moskve, toda kljub temu 24-letnika odhod v Rusijo ne zanima. Tudi zaradi tega, ker naj bi se precej bolj spogledoval s selitvijo v Anglijo. "Dvomim, da bo Aiden izbral selitev v Rusijo. Ce bo dobil kakšno ponudbo iz juga Otoka, potem se bo zagotovo odlocil za Premier League. Dejstvo je pac, da bi v Moskvi naletel na povsem novo okolje, v katerem ni lahko sklepati novih prijateljstev, prav tako bi moral za vsako tekmo prepotovati ogromne razdalje. Moskva je sicer lepo in veliko mesto, toda oseba mora biti zares mocna, da preživi tam," pravi Rudi Vata, nekdanji nogometaš Celtica, kjer igra tudi reprezentant Irske. Vata je na Škotskem poznan kot specialist za prestope v Rusijo, saj je recimo pred casom v Moskvo odpeljal tudi Garryja O'Connorja, nekdanjega nogometaša Lokomotive. "Aiden bi v Rusiji zaslužil okoli 3 milijone evrov na sezono, v to sem preprican. Zagotovo bi lahko prejel veliko vec denarja, kot recimo pri Birmingham Cityju, ki naj bi se prav tako zanimal zanj," je še pripomnil Vata, ki sicer pravi, da naj bi bil Spartak pripravljen zanj placati kar neverjetnih 12 milijonov funtov oziroma vec.

 NATISNI    
Uradno: Lennon trener Celtica
Ruski milijoni ga ne bodo premamili
Smith podaljšal z Rangersi
Marcetin Falkirk izpadel iz prve lige
To pa je remi - 6:6!
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor se je pred leti rad kratkocasil z igranjem racunalniške igre Championship Manager, mu je ime Maxim Tsigalko brez dvoma še kako znano. V resni...

Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje