Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 20 oktober 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
5. junij 2010
 NATISNI
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Anže Zajic (foto: splet)

Brazilec Adriano bi se lahko znašel v resnih težavah, saj je policija prepricana, da ima svoje prste zraven tudi pri kriminalni združbi, ki preprodaja drogo.

Problematicni brazilski nogometaš Adriano je nedolžen, pravi njegov odvetnik, ki je v pogovoru za televizijsko postajo Globo TV hkrati ostro zanikal, da naj bi bil napadalec Flamengo celo eden od pomembnih clenov pri trgovanju z drogami v Riu de Janeiru. Adriano je kot otrok revnih naselij prijatelj z nekaterimi razvpitimi brazilskimi kriminalci, tesno pa naj bi bil povezan predvsem s Fabianom Atanasiom Da Silvo, ki ga odgovorni išcejo, ker je decembra lani sestrelil policijsko helikopter! Da Silvi naj bi Adriano nakazal 33.000 ameriških dolarjev, cesar odvetnik Rafael Matos sicer ne zanika, a v isti sapi dodaja, da niti cent ni šel v roke mafijca, pac pa je Adriano zgolj financiral zabavo za otroke in ene od revnih sosesk svojega mesta. Tožilci bodo sicer sodnika prosili za vpogled v Adrianove bancne racune in telefonske pogovore. Toda Matos pravi, da je nogometaš v zadnjem casu izvedel zgolj dva vecja dviga: 16.000 dolarjev je namenil za hrano za revno mladino svojega "sluma", ostalo je porabila njegova mama za osebne izdatke. Oglasil se je tudi policijski inšpektor Luiz Alberto Andrade, ki pravi, da za zdaj nimajo ustreznih dokazov, da bi Adriana lahko osumili sodelovanja pri preprodaji drog. "Ko bomo videli, kaj bodo razkrili podatki iz njegovih bancnih racunov in telefonskih pogovorov, bomo ukrepali dalje," pravi Andrade. Nekdanji nogometaš Interja, ki naj bi v kratkem podpisal pogodbo za Romo, je sicer pred dnevi na naslovnice brazilskih casnikov prišel, ker se je slikal z orožjem razvpitih mafijcev.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Inigo Arteaga se v zgodovino nogometa ni vpisal kot eden najboljših vratarjev vseh casov. Njegova kariera je bila vse prej kot blešceca, kljub temu p...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje