Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Na zacetku moje nove poti mi je predsednik Nogometne zveze Slovenije Rudi Zavrl dejal, da naj skušamo igrati tako, da ga ne bo sram.
Branko Oblak
3. junij 2010
 NATISNI
Porto bo vodil 32-letnik
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Portugalski velikan Porto je dobil novega trenerja. Jesualda Ferreira bo nasledil komaj 32-letni Andre Villas-Boas, ki se v Porto seli iz Academice.

Porto je po porazni sezoni, v kateri je zasedel šele tretje mesto v domacem prvenstvu in tako ostal brez Lige prvakov, odpustil trenerja Jesualda Ferreiro, ki je sicer v Portu osvojil kar tri naslove državnega prvaka. Izpraznjen trenerski stolcek bo zasedel komaj 32-letni Andre Villas-Boas, ki je v letošnji sezoni šele debitiral v prvi portugalski ligi. Villas-Boas je Academico iz Coimbre popeljal do 11. mesta na prvenstveni lestvici, precej bolj zanimiv pa je podatek, da je Villas-Boas v zadnjih treh letih služboval pri – Joseju Mourinhu! Villas-Boas je Mourinhu kot asistent pomagal že pri Portu, kasneje pa mu je sledil tudi v Chelsea in Inter in se od svojega mentorja poslovil pred pricetkom minule sezone.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Stave so sestavni del nogometa. Nekateri z njimi služijo mastne denarce, spet drugi so najbolj srecni, ko dobijo stavo, ki so jo sklenili s prijat...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje