Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Nekateri igralci odidejo v tujino in se že s tem zadovoljijo. Napolnijo si žepe z evri in stagnirajo. Še vedno smo kos Balkana. Potem pa pridejo primeri Knavsa ali Acimovica. Slednjemu mora trener obrazložiti, naj se osredotoci na žogo in ne na frizuro.
Ivo Šajh
1. junij 2010
 NATISNI
Djurovski v drugo ligo BiH
Uredništvo (foto: Foto-forma)
Nekdanji trener Drave in Maribora Milko Djurovski bo svojo trenersko pot nadaljeval v BiH, kjer je prevzel drugoligaša Jedinstvo iz Brckega.

Milko Djurovski bo svojo trenersko odisejo po deželah nekdanje Jugoslavije nadaljeval v Bosni in Hercegovini, kjer je prevzel vodenje tamkajšnjega drugoligaša Jedinstva iz Brckega. Nekdanji trener Nafte, Maribora in nazadnje Drave se torej po bolj ali manj uspešnih trenerskih epizodah v Sloveniji in Makedoniji zdaj seli v BiH. "Milko Djurovski je dobro znan trener, ki je zmožen našo ekipo pripeljati do prve lige. Preprican sem, da lahko z Milkom uresnicimo svoje nacrte," je po podpisu pogodbe povedal predsednik Jedinstva Slobodan Tešic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Cliff Bastin bi bil za vse vecne case zapisan v zgodovino Arsenala, ce slednji ob koncu dvajsetega stoletja v svoje vrste ne bi pripeljal Thierryja H...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje