Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Hah, Angleži! Oni so zadnji na tem svetu, ki bi lahko govorili o kajenju. Saj se vsi tam zdravijo od alkohola, samo spomnijo naj se Mersona, Adamsa in ostalih. Tako ali tako pa verjemite, da kadi veliko vec nogometašev, kot si to lahko mislite, le ne upajo si tega priznati tako kot jaz.
Robert Prosinecki
1. junij 2010
 NATISNI
Djurovski v drugo ligo BiH
Uredništvo (foto: Foto-forma)
Nekdanji trener Drave in Maribora Milko Djurovski bo svojo trenersko pot nadaljeval v BiH, kjer je prevzel drugoligaša Jedinstvo iz Brckega.

Milko Djurovski bo svojo trenersko odisejo po deželah nekdanje Jugoslavije nadaljeval v Bosni in Hercegovini, kjer je prevzel vodenje tamkajšnjega drugoligaša Jedinstva iz Brckega. Nekdanji trener Nafte, Maribora in nazadnje Drave se torej po bolj ali manj uspešnih trenerskih epizodah v Sloveniji in Makedoniji zdaj seli v BiH. "Milko Djurovski je dobro znan trener, ki je zmožen našo ekipo pripeljati do prve lige. Preprican sem, da lahko z Milkom uresnicimo svoje nacrte," je po podpisu pogodbe povedal predsednik Jedinstva Slobodan Tešic.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bolivijski nogometaš Raul Gutierrez je imel za seboj povsem spodobno kariero, saj se je pred leti prebil celo v izbrano vrsto, obenem pa je bil tudi ...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje