Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Toliko brezplacnih svetovalcev, kolikor sem jih dobil pri nogometu, ne dobim na nobenem drugem poslovnem podrocju. Vsa Slovenija se vrhunsko spozna na nogomet, vsi novinarji, politiki, gospodarstveniki. Jaz, ki sem ob vsem tem zbegan, sem se pac moral odlociti za enega – se opravicujem vsem drugim – in to je Dragan Skocic. Cudi me samo, da ni sedež Reala Madrida ali Manchester Uniteda v Sloveniji.
Joc Pececnik
1. junij 2010
 NATISNI
Lavric nic vec za Sturm
Miran Zore (foto: Getty Images)
Klemen Lavric ni zadovoljen s pogodbo, ki so mu jo pripravljeni ponuditi pri Sturmu, zato bo svojo kariero nadaljeval drugje. Bo prestopil v Austrio Dunaj?

Klemen Lavric ima za seboj izjemno dobro sezono v avstrijski Bundesligi. Igral je za graški Sturm, s katerim je osvojil koncno cetrto mesto v ligi ter pokalno lovoriko, za katero je v finalu zadel prav Zasavcan. Toda to vodstvo Sturma ocitno ni dovolj prepricalo, da bi se maksimalno potrudilo in nekdanjega kapetana slovenske reprezentance zadržalo v svojih vrstah. Ponujena pogodba, ki so jo pri Sturmu v podpis ponudili nekdanjemu nogometašu splitskega Hajduka, Lavrica ni zadovoljila, zato jo je zavrnil, kar pomeni, da bo svojo kariero, ki je med drugim potekala tudi v Nemciji in na Japonskem, nadaljeval drugje. "Mislim, da z moje strani ne bo šlo," je za avstrijsko tiskovno agencijo (APA) izjavil Lavric, ki se za svojo prihodnost ne rabi bati. Opazili so ga namrec številni klubi, tudi nekateri iz avstrijske prve lige, med njimi tudi Austria z Dunaja, pri kateri blesti še en nekdanji reprezentant - Milenko Acimovic.
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje