Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Angleška dekleta so grda, poleg tega pa spijejo veliko prevec piva.
Georgi Hristov
1. junij 2010
 NATISNI
Bo Gullit otvoril Stožice?
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Nekdanji nizozemski nogometaš, danes pa trener Ruud Gullit je priznal, da bi po svetovnem prvenstvu z veseljem sedel na klop avstralske reprezentance.

Avstralska nogometna reprezentanca bo na letošnjem svetovnem prvenstvu nastopila pod vodstvom nizozemskega trenerja Pima Verbeeka, ki pa se po mundialu poslavlja. Novega selektorja Avstralci še niso našli. Morda ga bodo znova poiskali na Nizozemskem, kajti nizozemski trenerji se v Avstraliji dobro znajdejo. Dober dokaz za to je Guus Hiddink, ki je Avstralijo vodil na svetovnem prvenstvu pred štirimi leti v Nemciji. Zdaj je najbliže temu, da prevzame vodenje "kengurujev" legendarni Ruud Gullit! "Seveda sem zainteresiran. V Avstraliji je zelo lepo. Ljubim Avstralijo. Ljudje tu so mi zelo všec, so zelo odprti do športa. Tudi samo okolje tu je lepo. Morda je to razlog, da gre nizozemskim trenerjem tu tako dobro," pravi Gullit, ki bo, ce bo prevzel vodenje Avstralije, s slednjo gostoval v Sloveniji. Še vec, Avstralci bodo 11. avgusta v Ljubljani otvorili novi stadion v Stožicah. 

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najbolj porazno izvajanje strelov z bele tocke so gledalci videli v sezoni 1985/86, ko sta se za naslov najboljšega v Evropi pomerila Steaua in Barce...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje