Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Prvi dan smo v šoli pisali narek, razumel pa sem le besedici ja in nein. No, kmalu sem se navadil še na Fussball.
Miroslav Klose
1. junij 2010
 NATISNI
Adriano poziral s kriminalci in orožjem
Uredništvo (foto: O DIa)
Brazilski casnik O Dia je objavil fotografije težavnega napadalca Adriana, fotografiranega skupaj s clani tople, v rokah pa je držal avtomatsko puško!

Kako zelo je Adriano vpleten v kriminal? To se danes sprašuje Brazilija, potem ko so jo preplavile fotografije, na katerih Adriano pozira v družbi clanov kriminalne združbe (s prsti je na eni od njih "izrisal" zacetnici CV), v rokah pa drži celo avtomatsko puško. Adriano bi se sicer moral pojaviti na zaslišanju glede vpletenosti v "posle" kriminalne združbe Comando Vermelho, vendar tega ni storil. Brazilec na fotografije, ki so bile posnete že pred casom, odgovarja, da "je bila vse skupaj le šala" in da "je šlo pravzaprav za igraco (njegova puška, op.p.) ter del svetilke (pozlacena puška drugega moškega na fotografiji, op.p.)". Kakorkoli že, Adriano si s temi fotografijami ni popravil že tako nacetega ugleda, še vec, še dodatno se je ocrnil. Zanimivo bo videti, ce bo to vplivalo na njegov prestop v AS Romo, s katero naj bi v kratkem podpisal triletno pogodbo. Pri Interju, ki je Adriana zaradi zamujanja na trening, ponocevanja in ostalih priteklin, ki se jih profesionalni nogometaši ne smejo posluževati, so dandanes na svojo odlocitev, da Brazilca odslovijo, verjetno še bolj ponosni.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki se znova vracamo v Argentino, ki je polna razno raznih nogometnih zanimivosti. Tako se je pred kratkim na sodišcu v Buenos Airesu znaš...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje