Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
V Barceloni bi najraje ostal celo življenje. Najraje bi podpisal pogodbo za nedolocen cas.
Ronaldinho
1. junij 2010
 NATISNI
Benfici je všec Huntelaar
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Klaas-Jan Huntelaar bo v prihodnji sezoni morda igral na Portugalskem, zanj se namrec zanima Benfica. Orli so pripravljeni placati 12 milijonov evrov.

Letošnja sezona je bila za Klaasa-Jana Huntelaarja pri AC Milanu zgolj povprecna. Leta 1983 rojeni nizozemski napadalec, ki je pred leti, ko je blestel pri Ajaxu, obetal veliko, v Italiji ni navdušil nic bolj kot v Španiji, kjer je kratek cas igral za Real Madrid. Seveda dalec od tega, da Huntelaar ne bi bil kakovosten napadalec, vendar se je težko znebiti obcutka, da je "Hunter" sposoben vec. V to so prepricani tudi pri aktualnem portugalskem prvaku Benfici, ki se sooca z misijo nemogoce - kako zadržati Oscarja Cardoza? Glede na to, da klubu iz Lizbone to verjetno ne bo uspelo in bo z njegovo prodajo mastno zaslužil, utegne Huntelaar postati povsem realna tarca. Rui Costa, nekdanji nogometaš AC Milana, se je o možnosti njegovega prestopa že pogovarjal s podpredsednikom AC Milana Adrianom Gallianijem, porocajo portugalski mediji in dodajajo, da je Benfica za Huntelaarja pripravljena placati 12 milijonov evrov in dodajajo, da se pri AC Milanu pod mejo 15 milijonov evrov menda niso pripravljeni pogovarjati.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce se v Angliji znajdete samo z nogometno žogo v rokah in ste nedalec stran od Londona, potem ni dvomov, kam se morate odpraviti - v Hackney Marsh...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje