Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Sporocilo mi je preko telefona poslal le Rudonja, kateremu moram vrniti SMS, a se ne spoznam na te stvari prevec dobro, tako da bo malo dlje trajalo.
Brane Oblak
31. maj 2010
 NATISNI
Prelogarjev klub ima težave
Miran Zore (foto: Austria)
Austria Kärnten ni pridobila licence za nastopanje v drugi avstrijski ligi. Financne težave vse bolj razjedajo klub iz Celovca, katerega trenira Jože Prelogar.

Jože Prelogar je pred casom dobil zaupnico vodstva Austrie Kärnten, novopecenega avstrijskega drugoligaša iz Celovca. Kljub izpadu iz Bundeslige je Prelogar dobil pooblastilo za vodenje moštva v sezoni 2010/2011, vendar je težava nastopila s tem, ko klub ni dobil licence za nastopanje v drugi ligi. To pa zato, ker Austria nima denarja. Denar, ki bi ga klub moral dobiti od mesta Celovec, ni bil nakzan na klubski racun, ker klub ni pridobil licence za nastopanje. Predsednik Austrie Mario Canori si na vse pretega prizadeva urediti zmedo v klubu, vanj je pripravljen še naprej vlagati svoj cas in tudi denar. Glede na to, da bo morala Austria nižati stroške, se zna zgoditi, da bo klub poleti zapustil slovenski branilec Luka Elsner, ki se spogleduje s prestopom v Olimpijo.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vid Anderson je leta 1978 postal prvi temnopolti nogometaš, ki je nase nadel dres z grbom angleške nogometne zveze. Medtem, ko se z današnjega vidika...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje