Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 26 september 2021
Mladi generaciji slovenskih reprezentantov bi morali iz slacilnice odstraniti ogledalca, ker se mi zdi, da so si vcasih prevec všec.
Zlatko Zahovic
28. maj 2010
 NATISNI
Scolari zapustil Uzbekistan
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Nekdanji brazilski selektor Luiz Felipe Scolari je po letu dni zapustil Bunyokdor, ki je slovitemu Brazilcu v casu trajanja pogodbe izplacal kar 13 milijonov dolarjev.

Luiz Felipe Scolari je po letu dni zapustil službo, ki je njegov bancni racun okrepila s kar 13 milijoni dolarji. Nekdanji trener Chelseaja z uzbekistanskim Bunyodkorjem ni uspel osvojiti azijske razlicice Lige prvakov, zato je sam podal odstopno izjavo, ki jo je klub iz Taškenta tudi sprejel. Scolari je junija leta 2009 šokiral svet z odhodom v Uzbekistan, kamor se je odpravil kmalu po neuspešnem koncu avanture na klopi londonskega Chelseaja. V tej azijski državi je osvojil prvenstvo, zaradi neuspeha v Ligi prvakov, kjer je njegovo moštvo izlocil Al Hilal iz Savdske Arabije, pa mu ni preostalo drugega, kot da se Uzbekistancem zahvali za sodelovanje. Scolari je hitro dobil novo zadolžitev, saj bo v casu svetovnega prvenstva deloval kot strokovni komentator na eni izmed južnoafriških televizijskih postaj.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilski nogometaši so še zdaj poznani po tem, da so zelo sprošceni in marsikdaj naredijo kakšno neumnost, s katero razbijejo monotonost priprav,...

Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2021 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje