Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Nikoli nisem rekel, da želim biti pokopan ob Titu, to se je nekdo duhovito spomnil. Zamisli si to, jaz in maršal Tito! Na žalost sem bil jaz na nasprotni strani in ni možnosti, da bi jaz to rekel. Ce slucajno bi, bi moja mama vstala iz groba in me udarila.
Miroslav Blaževic
28. maj 2010
 NATISNI
Turki in Italijani že zrejo v prihodnost
Damjan Tratnik

Turki in Italijani so v bitki za organizacijo Eura 2016 potegnili krajši konec, navkljub porazu pa oboji obljubljajo, da njihov dolgorocni projekt še ni koncan.

Ob veliki zmagi Francije, ki bo leta 2016 gostila najboljše evropske reprezentance, so bili najbolj razocarani v Turciji in v Italiji. Turki še nikoli v svoji zgodovini niso gostili vecjega nogometnega turnirja, v Italiji pa so prvenstvo videli kot odlicno priložnost za izboljšanje infrastrukture, ki italijanskemu nogometu zbija konkurencnost v primerjavi s tekmeci iz Anglije. Predsednik turške nogometne zveze Mahmut Ozgener ni skrival razocaranja po porazu, saj je Turcija dobila le en glas manj od Francije. "Izgubili smo zgolj za eno tocko. To pomeni, da je komisija verjela v Turcijo in da smo na pravi poti. Zagotovo bomo nadaljevali v tej smeri in si prizadevali še naprej," je povedal Ozgener.

Predsednik italijanske nogometne zveze Giancarlo Abate je prav tako cestital Francozom in dodal, da bodo v Italiji ne glede na poraz v kandidaturi storjeni veliki premiki. "Nadaljevali bomo mirno in se še posebej trudili modernizirati infrastrukturo. Kandidaturo smo vzeli kot izziv in ceprav smo športno izgubili, nam seveda ni vseeno. Dali smo vse od sebe, a ocitno so prevladali drugi dejavniki," je povedal Abate.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Juan Garchitorena je leta 1915 postal prvi argentinski nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v dresu španskega velikana Barcelone. Ceprav je prišel iz J...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje